nevtelen-1-300x225thumbs dsc 0059thumbs punkosdi sokadalom

Hajdúszoboszlói Programajánló

 

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál A tavasz első gasztronómiai fesztiválján Hajdúszoboszlón a grillezett ételek és a kiváló sörök a főszereplők.

Pünkösdi Sokadalom A Pünkösdi Sokadalom az alföldi régió legnagyobb néptánc találkozója, mely minden évben Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre.

Szoboszlói Folkhétvége Hajdúszoboszlón július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a népzenei, népművészeti fesztivál a Szoboszlói Folkhétvége.

Szoboszlói Dixieland Napok  Másfél évtizede augusztus első hétvégéjén a dixie muzsika szerelmeseit várja Hajdúszoboszló.

Birka- és Slambucfőző Örömnap A régió egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye minden év szeptemberében várja az érdeklődőket Hajdúszoboszlón.

Bioétel- és Borfesztivál  A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.

Hortobágyi Darufesztivál-Térségi A Hortobágyi Darufesztivál programjai várják a látogatókat a Hortobágyi Nemzeti Park területén.

Szoboszlói Szüreti Mulatság A Szoboszlói Szüreti Mulatság elnevezésű gasztronómiai fesztivál, kiváló programokkal és gasztronómiai kínálattal vár.